Print this page

 

13-та аудитория на висшето училище ще приеме днес от 19.00 ч. осмокласници от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Пловдив за уъркшоп по организация на събития в сферата на изкуствата и формиране на практико-приложни познания по комуникации и презентиране на творчески идеи пред медиите. Семинарът е предназначен за учениците от Клуба по интереси „Комуникации и видеодизайн“ към СУ „Св. Паисий Хилендарски“, а ръководители на уършопа от страна на  Академията ще бъдат проф. д-р Емилия Константинова и проф. д-р Любомир Караджов, преподаватели по артмениджмънт и публични комуникации в АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“-Пловдив.

 

Цел на обучението е тийнейджърите да обогатят знанията и уменията си в организирането и презентирането на арт събития и и да възпроизведат практически казуси за работа с медиите. Уъркшопът е част от стратегията на АМТИИ да стимулира творческото мислене и креативните идеи в учениците, които вече са заявили интерес към изкуствата.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…