Поради нестихващия интерес към творчеството на певицата и скоростната разпродажба на билетите за първия и концерт, в града под тепетата беше обявена още една дата. Вторият концерт ще се състои само ден след първия – на 14.08.2022 г. от 21:00 ч., а мястото отново е Античният театър. Билетите още са в наличност.

Припомняме, че грандиозното национално турне на „Примата на българската музика“ започна още на 14 април, тази година. Билетите за концерта на 13.08 бяха изчерпани малко след пускането им в продажба.

Въпреки дългогодишния опит на музикалната сцена, обявяването на втора последователна дата е нещо ново в кариерата на певицата.

Пловдив обаче не е единственият град с обявени втори дати. Примата ще омагьоса публиката с обаянието на своя глас повторно и в градовете Ловеч и Варна. Вторият концерт във Варна предстои, на 29 август.

С новите дати Националното турне 2022 на Лили и нейния бенд наброява цели 31 изяви в 28 града, което е абсолютен рекорд за България!

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…