Пилотният проект стартира тази есен в Пловдив и Варна

Четири от най-обичаните имена в българската популярна музика застават за първи заедно на една сцена. Любо Киров, Орлин Горанов и още две от големите музиклани звезди се събират в общ проект тази есен, като пилотните концерти ще са в Пловдив и Варна на 9 и 11 ноември, съответно в зала Колодрум и Дворец на културата и спорта.

Организатор на събитието е тандемът Галакса Гранд и Епсилон Ентъртейнмънт. Новият проект умишлено стартира в тези градове, както изтъкват от офиса на организатора – в европейската столица на културата и в морската ни столица. Категорично отрекоха слуховете за предстоящо поскъпване на билетите.

„Съобразили сме всеки етап от процеса, като приоритет ни е радостта на публиката. С таз цел сме предвидили, че 40 лв. е абсолютно справедлива базова цена за четири от най-големите български звезди“.

По силата на договорите с другите артисти, техните имена ще бъдат официално оповестени през септември, но от „Галакса Епсилон“ уверяват, че публиката ще бъде очарована от селекцията.

„Продължават спекулациите в интернет пространството по темата за другите две звезди, но истината е, че до този момент никой не е успял да разгадае загадката“, коментира още организаторът и цитира думите на Орлин Горанов „Едно събитие без аналог, което просто трябва да се преживее!“.

Паралелно с този проект тече трескава подготовка и по нови три амбициозни идеи, които ще бъдат представени догодина.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…