Община Пловдив и Сдружение "Петлите" канят пловдивчани на един много емоционален, зареждащ и атрактивен спектакъл, който носи заглавието „Да  докоснеш мечтата“ с участието на Танцова формация „Петлите“. Специален гост в Пловдив ще е Георги Димитров, който ще представи своя личен разказ. Да дръзнеш да бъдеш щастлив! Това е спектакъл, разказващ какво е да бъдеш погален, да се почувстваш обичан, на някого да му пука за теб.

В проекта са вплетени историите на Георги Димитров, израснал в дом „Коджакафалията“ град Бургас  разказващи, че е важно човек да изживее собствения си живот така, че да има какво да разказва и да не се срамува от разказаното. За онази любов, която ти дава зелена светлина да бъдеш това, което искаш да бъдеш!

Сдружение „Петлите“ е дългогодишен партньор в редица инициативи, свързани с подкрепа за децата, израснали в социални институции. В спектакъла участват възпитаници на институциите, които са били част от танцовата формация от основаването ѝ до момента.

„Да  докоснеш мечтата“ ще видим в Пловдив на 16 ноември от 19.00 часа в зала „Сила“. Билети в мрежата на Грабо, Ивентим и на касата на залата.

Спектаклите ще се представят на 15.11  в град София в зала Сити Марк Арт Център, на 18.11 в град Поморие в НЧ „Просвета 1888“ и на 21.11 в НХК град Бургас. Във всеки град ще има специален гост.

Проектът е осъществен с подкрепата на Министерство на културата, на Община Пловдив, община Бургас и община София, както и на всички спонсори и партньори, които в годините са повярвали в таланта на „Петлите“. От създаването до момента формацията е изнесла над 300 самостоятелни концерта в България и чужбина и е носител на многобройни национални и международни награди.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…