На авторски бижута и сетивен вълшебен експеримент с минерали ще могат да се насладят клиентите на заведението в четвъртък следобед

Първата изложба на Деница Илиева и проектът ѝ КубЕра ще се състои в четвъртък в крафт бирения бар под тепетата Котка и Мишка.

В рамките на специално създадена творческа работилница Сетива от 18 часа авторката ще сътвори вълшебен експеримент, свързан с минералите. Ще разкаже за техните легенди, нашепващи от векове магичните им свойства и заедно с посетителите ще си поговорят за творчество,изкуство и красотата на природата, която ни заобикаля. Работилницата е с вход свободен, но се изисква предварителна заявка за участие, заради ограничения брой места. Информация във фейсбук страницата на събитието.

Изложбата към проекта „С дъх на мъх“ ще бъде открита точно в 19 часа и ще включва много нови форми, накити от дърво и минерали.

 

Деница Илиева, с творческото име КубЕра, е дипломирана актриса, йога преподавател и човек, който твори красота с ръцете си и усеща духа на природата със сърцето си.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…