Събитието остава единственото в България, което предоставя сцена за изява на специалисти и творци, които често остават в сянката на прожекторите в музикалния свят - хората, стоящи зад даден музикален продукт или услуга.

 

Четвъртото издание на “Българска музикална работилница" 2023 отново ще предостави възможност на всички, които имат желание да се срещнат на живо с лютиери, хора, изработващи музикални продукти, предлагащи музикални услуги, видео и звукозаписни студиа, представители на музикални училища, преподаватели и други.

 

Предишните три издания на Работилницата бяха посрещнати с огромен интерес и любопитство, не само от любителите и специалистите в бранша, но и от широката музикална публика.

 

Събитието се реализира по идея на лютиера на електрически китари и басове Костадин Димитров и събира заедно най-добрите, за да ги популяризира и покаже чрез лични срещи и демонстрации на сцена, че българските музикални продукти и услуги са конкурентоспособни на своите аналози, предлагани в чужбина.

 

Форматът на събитието се запазва от предходните години. Всеки участник разполага с изложбена маса и време на сцената за презентация на своите продукти или услуги. Запазва се и възможността за тест на инструменти и апаратура в отделно обособени помещения без необходимост от използване на слушалки.

 

Всички, които имат желание да сгреят музикалните си сетива в приятната атмосфера на Българска музикална работилница ще бъдат почерпени за добре дошли с кафе, така че да наблюдават с бодрост музикалните презентации на сцената. 

 

Вечерта ще завърши с томбола за посетителите.

 

Датата е 29.04.2023., мястото клуб “Joy Station” в гр. София. 

Както обикновено входът ще бъде свободен. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…