Държавният куклен театър в Пловдив ще се превърне в циркова арена, на която актьорите от шуменския театър „Васил Друмев“ ще се развихрят за малки и големи! Датата е 21 октомври 2023 – в 10:30 и в 11:45 часа.

 

Представлението е Circus Maestro – шоу спектакъл със сапунени балони и класическа клоунада. Действието се развива в цирка на господин Маестро, а негов асистент е Ернесто – един изключителен тандем! Скромният и наивен екип на цирка демонстрират професионализъм и спиращи дъха атракции, които ще ви смаят – балони с дим, балони с огън и много други номера, които Маестро владее отлично, а Ернесто тепърва трябва да учи!

 

Както сапуненият балон е една перфектна структура от вода и сапун и е невъзможно да бъде нарушена, така и връзката между нашите герои е силна и взаимна.

 

Режисьор на спектакъла е Коле Китанов, сценограф – Александра Йотковска, а в ролята на смелите експериментатори на сцената ще се превъплътят Росен Караджов и Вилиана Димитрова.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…