За всички фенове на висококачествения звук и аудио техниката този уикенд ще се проведе първото издание на NEXT GEN Hi-Fi EXPO в гр. Пловдив. Събитието ще събере в хотел Тримонциум някои от най-впечатляващите иновации и марки в сферата на слушалките, усилвателите, грамофоните и други технологични продукти.

 

Посетителите на шоуто ще имат възможност за първи път в България да се запознаят от близо с усилвателите от висок клас Musical Fidelity и да изпробват техния нов модел A1, който дава нова перспектива във висококачествения звук, затворена в класическия дизайн, характерен за марката.

 

Друг нов бранд, който ще бъде представен за първи път у нас на изложението в Пловдив, е Austrian Audio с неговите Hi-Fi продукти, фокусирани върху технологичните иновации и освобождаване креативността на потребителите. Компанията е създадена през 2017 г., но стъпва на австрийските инженерни традиции и опит, водещи началото си от преди повече от три века. На шоуто под тепетата ще бъде изложен най-новият им продукт – слушалките The Composer, създадени за познавачи и музикални професионалисти.

 

Посетителите ще имат възможността да се запознаят и с новия бранд HEDD и неговите нови слушалки HEDDphone Two с AIR драйвери, които предлагат нов подход към аудио възпроизвеждането. Те са оптимизирани за създаване на аудио съдържание, миксиране и мастериране. Ще бъде представено и специално съчетание между аудиофилския грамофон Signature 12, усилвателя Nuvista и колоните Focal. Сред експонатите ще е и колекционерски Pink Floyd грамофон.

 

Специални гости на събитието ще са Ищван Шекерес, експерт по аналогово аудио в Audio-Technica и Винсънт Люк, главен изпълнителен директор на IFI, които ще споделят пред посетителите своите познания и опит. Общо над 100 модерни слушалки в различни ценови категории, усилватели, колони, грамофони ще бъдат предоставени на изложението. Разбира се, в неговия фокус си остават двете най-скъпи слушалки в света към момента – Sennheiser HE1 и Hifiman Shangri-La SR, които се предлагат на цени от съответно 140 000 лв. и 110 000 лева.

 

Организатор на събитието е българският вносител на аудио техника V System. То ще се проведе на 11 и 12 ноември, а входът е свободен за всички любители на звука и аудио иновациите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…