Представя и новия си филм „Уроците на Блага“

Режисьорът Стефан Командарев пристига в Пловдив за две срещи с пловдивчани на 17 ноември, петък. В 18:00 часа той гостува на поредицата „Успешните“ в клуб Fargo. Веднага след срещата е прожекцията в LUCKY Дом на киното на новия му филм „Уроците на Блага“, с който се открива фестивалът Киномания в Пловдив, а Командарев ще се срещне със зрителите и в кинозалата.

В непринуден разговор с гостите на събитието той ще разкаже за успехите на новия си филм "Уроците на Блага", както и за предишните си истории "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", "Посоки" и още много други.

Най-новата продукция „Уроците на Блага“ с Ели Скорчева вече спечели престижни награди, с голям успех и няколко награди на големия фестивал в Карлови Вари, сред които и голямата за най-добър филм „Кристален глобус“. Филмът открива тазгодишното издание на Киномания в Пловдив.

Поредицата „Успешните“ ни среща с известни хора от света на спорта, културата и обществения живот, които в непринуден разговор споделят с пловдивчани своята визия за успеха, за кариерата, творчеството и други теми и се провежда с финансовата подкрепата на Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…