Актьорите Яна Титова и Алек Алексиев са поредните гости на инициативата „Успешните“. В рамките на събитието се срещаме с известни хора от света на спорта, културата и обществения живот, които в непринуден разговор споделят с пловдивчани своята визия за успеха, за кариерата, творчеството и други теми. Яна Титова и Алек Алексиев ще се срещнат с пловдивчани в клуб “Fargo” в събота, 25 ноември, от 19 часа.

 

Двамата са участвали в множество филми като актьори, но се занимават и с различни проекти. По екраните вече е новият филм на Яна Титова „Диада“, събрал много положителни отзиви от публиката, спечелил голямата награда на фестивала „Златна Роза“, съвместно с „Уроците на Блага“, както и голямата награда на фестивала в Талин. Самата тя е родена и завършила в Пловдив, като тук се е занимавала с музика. Тази седмица тя беше избрана и за „Жена на годината“ на сп. Grazia в категория #followmyself.

 

Нейният партньор Алек Алексиев участва като актьор в киното и театъра, но се занимава и с продуциране на различни проекти. По-известен пред широката публика е е с телевизионните си и кино участия, след които незабравимата му роля във „Възвишение“. Успешните се провежда с подкрепата на Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…