Най-известната белгийска певица за всички времена избра Пловдив за един от концертите си, по време на своето турне през април

Лара Фабиан ще пее за първи път в Пловдив на 27 април 2024г. Очаква ни един невероятен спектакъл, една със сигурност незабравима вечер с красивия и магнетичен глас на Лара Фабиан. Вечер, изпълнена с очарование и нежност, разказваща истории чрез музиката на даровитата изпълнителка за насладата от любовта и усмивката, която не може да се опише, а трябва да се преживее. Концертът в Пловдив е в зала Колодрум, началото е от 19:30 часа.

 

Продажбата на билети стартира от днес 29-ти ноември на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. Цените са от 80 до 180лв.

 

Концертът ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3- годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител.

 

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година.

 

С милиони продадени албуми по света, Лара Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за „Най-продаван бенелюкски изпълнител“, награда Felix за „Най-добър женски изпълнител“, френската награда Victoires de la Musique и други. Лара Фабиан изпълнява микс от поп музика, мелъди рок, етно и соул музика и работи с композитори, пишещи песните на Барбара Стрейзънд, Марая Кери, Мадона и Шер. Певицата има дуети с Майкъл Болтън и Джони Холидей. Едни от най-популярните й хитове са Je T’aime, Je suis Malade, Immortelle, J’y crois encore, La Différence и Adagio.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…