Уникалният семеен мюзикъл „Пътешествие във времето. Орисниците“ гостува в Пловдив на 08.01.’24г. от 19.00ч. в ДК „Борис Христов“.

Покани за вход можете да:

 

резервирате на тел. 0886 39 49 30

вземете от ресторант Амстердам, Капана

на входа на ДК „Борис Христов“ преди спектакъла

Уникалният благотворителен семеен мюзикъл „от деца за деца“ е на гастрол за да сбъдва мечти!

Мечтите на децата – да творят и да бъдат артисти, като разказват вълшебни истории. Mечтите на възрастните – да имат собствена рожба. Една уникална симбиоза, в която две организации – СНЦ „ДЮССИ Аллегра“ и Фондация “ Искам бебе“,, си подават ръка за да сбъдват мечти в концепцията „деца даряват за деца“. Една уникална детска студия, която е без аналог в България с авторските мюзикъли, които създава. Една детска трупа, която публиката посреща с усмивка и изпраща права, на крака. Ако желаете да станете свидетели на едно незабравимо духовно преживяване в магичния свят на Орисниците, заповядайте на 08.01.’24г. от 19.00ч. в ДК „Борис Христов“.

 

Събраните средства от благотворителния спектакъл ще бъдат използвани за реализиране на следващите авторски проекти на студията, а част от тях ще бъдат дарени на Фондация „Искам бебе“ в подкрепа на семейство с репродуктивни проблеми от гр. Пловдив.

 

 

Настъпи времето, в което децата учат нас – възрастните на добротворство и съпричастност.

Дойде времето, когато ние – възрастните трябва да дадем шанс на децата да изкажат мнението си силно и ясно, защото те са най-добрите посланици на доброто.

 

Спектакълът се реализира с любезната подкрепа на Община Стара Загора и Община Пловдив.

Подкрепете ни за сбъдване на общественозначими каузи „от деца за деца“!

 

Банкова сметка на СНЦ „ДЮССИ Аллегра“ :

BUINBGSF BGN BG51BUIN95611000652367

„ АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ“ АД

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…