Музикалното събитие на Държавна опера Русе събира едни от най-великите мюзикъли за всички времена

Концерт-спектакълът Live on Broadway тръгва на турне в страната след два напълно разпродадени концерта в Русе. Музикалното събитие на Държавна опера Русе събира едни от най-великите мюзикъли за всички времена и ще бъде представено в 14 града.

 

В Live on Broadway публиката ще може да се наслади на неподражаемия талант на Рафи Бохосян. Негови са идеята и сценарият на концерта, съчетаващ блясъка на мюзикъла с изтънчената красота на оркестровата музика.

 

На сцената до Рафи Бохосян ще бъдат Оркестър и хор на Държавна опера Русе, под диригентството на магнетичната маестра Вилиана Вълчева, както и солистите Даниела Караиванова и Борис Луков, които са готови да ви очароват с гласовете си.

 

Зрителите ще чуят и песни от велики бродуейски заглавия, като „Цар лъв“, „Коса“, „Ах, този джаз“, „Фантомът на операта“, „Уестсайдска история“, „Мамма миа“, „Красавицата и Звяра” и ще преживеят вълнуващи моменти с вечните хитове на Елтън Джон, Queen, Франки Вали, ABBA и много други.

 

Всички градове и дати от турнето на Live on Broadway:

 

Добрич – 4 април

 

Разград – 10 април

 

Варна – 5 юни

 

Силистра – 19 юни

 

Шумен – 25 юни

 

Русе – 26 юни

 

Пловдив – 16 юли

 

Созопол – 24 юли

 

Велико Търново – 11 септември

 

Сливен – 25 септември

 

Ямбол – 26 септември

 

Габрово – 16 октомври

 

Казанлък – 17 октомври

 

София – 18 ноември

 

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3OVsnyT 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…