Днес в 16.00 часа в Голяма конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов“ ще се проведе информационен ден за представяне на новата платформа и сайт Програма „Култура“ на община Пловдив: https://culture.plovdiv.bg/.

Тя е за електронно подаване на проектни предложения и електронно отчитане на дейностите, които се финансират по Наредбата за реда и условията за финансиране на проекти по Програма „Култура“, част от Календара на културните събития на Община Пловдив. Програмата бе приета с Решение № 122, взето с протокол № 6 от 11. 04. 2024 г. на Общински съвет – Пловдив.

Това е първото обучение на културни оператори за работа с платформата, за да може от 1 август, желаещите да подават документи чрез нея. До края на настоящата година все още ще може да се кандидатства и по стария начин – на хартия и по ел.поща.

Целта на създаване на платформата е да се опрости начина на кандидатстване, процесът да бъде максимално прозрачен и да се създаде база данни, архив на всичко, което се случва в културния живот на Пловдив по Културния календар.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…