На 28 септември 2024 г. DS Magnifique организира Ден на отворените врати в хотел SPS, ет. 3. Събитието ще предложи на всички посетители – от най-малките до най-големите, шанс да се потопят в света на танца, да се срещнат с професионални преподаватели и да опитат различни танцови стилове напълно безплатно. Това е уникална възможност за всеки, който търси ново вдъхновение или вече е влюбен в танца.

 

DS Magnifique не е просто студио – то е средище на творчество, вдъхновение и развитие. Ръководителят и основател на школата- Нора Маршаха споделя: ”Мисията ни е да предоставим пространство, където танцът не просто учи на техника, но и събужда емоции, изгражда увереност и развива личността. Нашите педагози са професионалисти с богат опит и страст към преподаването, които с лекота запознават  малки и големи с магията на танца.

 

Какво ви очаква?

Денят на отворените врати е перфектната възможност да се докоснете до разнообразието на танцовото изкуство. Събитието ще предложи:

 

●      Запознаване с екипа на DS Magnifique: Всеки един от нашите преподаватели ще ви разкаже за своя път в света на танца и за специализацията си в студиото.

 

●      Открити уроци: Вземете участие в демонстрационни уроци, независимо от нивото ви, и опитайте различни танцови стилове като класически балет, модерни танци и латино ритми.

 

●      Тур из студиото: Разгледайте нашите уютни и модерно оборудвани помещения, създадени за максимален комфорт и вдъхновение.

 

●      Демонстрации на танци: Насладете се на впечатляващи изпълнения в различни танцови стилове, които ще ви покажат силата и красотата на танца.

 

●      Презентация на Лоялен клуб на DS Magnifique: Научете какви привилегии ви очакват като член на нашия клуб и защо си заслужава да бъдете част от нашето танцово семейство.

 

- Защо танцът е важен?

Нора Маршаха и екипът й вярват в максимата, че танцът е не просто движение – той е начин на себеизразяване, който отключва емоции и създава връзки между хората. Танцът развива креативност, изгражда дисциплина и насърчава физическото здраве. За децата това е чудесен начин да изградят увереност, координация и социални умения, докато възрастните могат да открият начин да се отпуснат, да се насладят на момента и да се погрижат за тялото и ума си.

 

Специални предложения за деца и възрастни: През целия ден ще се провеждат безплатни открити класове, за да могат всички желаещи да се потопят в магията на танца. Ето и някои от тях:

 

●      Бейбибалет (2,6 – 4 г.)

 

●      Класически балет за начинаещи (над 4 г.)

 

●      Модерни танци (над 4 г.)

 

●      Латино танци (над 5 г.)

 

●      Палцова техника (демонстрация)

 

●      Stretch, Power and Mobility (над 6 г.)

 

●      Bodyballet (за възрастни)

 

●      Класически балет за ентусиасти (за възрастни)

 

Събитието е подходящо за всички, независимо от нивото на умения или възрастта, и е идеална възможност да откриете нова страст или да продължите развитието си в любимия стил танци.

 

Събитието е с предварително записване чрез попълване на електронен формуляр: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMFj8qoZ_PskDjsRBMqzFkz12_iSDd_FQ27k5xI4hD77BFAQ/viewform?fbclid=IwY2xjawFYum5leHRuA2FlbQIxMAABHdvoJoD2Y0I0tcMdt_A7C461Gs1_fWn4vpwfqYKhhQefRR1YbHiUopRh0Q_aem_n7pFQqg_l1n1rbcghqFp2A

 

●      Дата: 28 септември 2024 г.

 

●      Място: Хотел SPS, ет. 3 (влезте през централния вход и използвайте асансьора)

 

●      Час: 10:00 - 14:00

 

●      Вход: Свободен

 

За повече информация относно графика на класовете и записване, посетете:

? График на класовете

? DS Magnifique – информация за класовете

 

? Телефон: +359888754928

 

Това е вашият шанс да откриете нови хоризонти, да се срещнете с вдъхновяващи хора и да се насладите на един ден, изпълнен с танци, творчество и движение.

 

DS Magnifique на 28 септември!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…