Известният холивудски филмов художник Владимир Тодоров, който рисува от много години за световното кино, ще представи книгата си „Холивудобългарин. В страната на илюзиите“ в Капана тази вечер.

 

Събитието ще е на открито, в бар Котка и Мишка- Локал и започва точно в 19.19 ч. Представянето ще е изключително весел спектакъл с участието на актьора Самуел Финци, художникa и сценограф  Чавдар (Чочо) Гюзелев, Дими Стоянович и Любен Дилов-син. Те буквално ще ни потопят в  създаването на цял визуален свят, обитаван от елфи, джуджета и великани, от кралици и множество смешни, страшни и гротескни герои – истинска фабрика за фантазии и мечти.

 

Този приятелски квинтет, който весели от години социалните мрежи и артистични компании, се събира в началото на следващата седмица в градина на Котка и Мишка- Локал, за да разкаже биографията на Владимир Тодоров, художник на кино характери, работил със Земекис, Спилбърг, Тим Бъртън и с кой ли още не за филми като  „Хари Потър“, „Стюарт Литъл“, „Коледна приказка“, „Беулф“ и много други. В ироничен вихър са завъртяни куп звезди от световната кино и поп сцена, смешни ситуации, провокативни размисли и неочаквани открития.

 

В Автобиографичната „Холивудобългарин. В страната на илюзиите“ на издателство „Колибри“ Владимир Тодоров разказва именно за дългия си професионален път, кариерата между Холивуд, Лондон, София и Созопол и за начина, по който изглежда филмовата индустрия отвътре.

 

Освен забавлението, срещата е изключително полезна за всички, които искат наистина да научат как всъщност се правят филми в Холивуд и Лондон и как изглежда индустрията отвътре. И да пият една бира, разбира се. Това ще сторят и участниците в събитието и ще чакат пловдивската публика, за да й кажат наздраве.

 

Не пропускайте събитието, започва в 19.19 ч. тази вечер в сърцето на квартал Капана!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…