Световноизвестният цигулар се завръща в България през юни 2025 с “Millennium Symphony”

Чаровният германец, любителят на класиката и на рок симфониите, бунтарят, който не признава стилови граници – Дейвид Гарет идва у нас за концерт, част от световното турне “Millennium Symphony World Tour 2025” на 3 юни в Пловдив. Античният театър ще се превърне в платно за новия музикален пейзаж на Гарет. Билетите влизат в предварителна продажба за членовете на Fest Club на 24 октомври, а основната продажба започва на 25 октомври в мрежата на ticketstation.bg на цени от 160 до 300 лв.

 

С кариера, която обхващаща повече от три десетилетия, Дейвид Гарет продължава да пленява милиони с майсторските си вариации, като се стреми да премахне границата между класическата и съвременната музика. С над пет милиона продадени диска и 5.6 милиарда стрийма в световен мащаб, международната популярност на Дейвид Гарет е неоспорима. Неговите записи са отличени с 14 платинени и 32 златни награди. Той е бил аплодиран от публика, която надскача четири милиона фенове на около 1600 концерта по цял свят. Креативността и многообразието на музиката, която изпълнява, превръщат този виртуоз на цигулката в един от най-успешните солови изпълнители, който свири в едни от най-престижните концертни зали и най-големите арени на света.

 

 

Гарет отваря нова, вълнуваща страница с издаването на новия си албума “Millennium Symphony” като събира най-добрите хитове от последните 25 години във вълнуваща музикална палитра. Цигуларят определя своята “Millennium Symphony” като лична “кросоувър революция”. В него успява да представи свои версии на любими поп песни от последните 25 години, включително хитове на Тейлър Суифт, Риана, Ед Шийрън и Дейвид Гета. Концертът в Пловдив ще бъде част от световното му турне, което заедно с неговите група и оркестър, ще обиколи цяла Европа. С вече 17 албума зад гърба си, 5 милиона продадени копия и над 5 милиарда стрийма по целия свят, виртуозът се превърна в един от най-успешните солови артисти.

 

Билетите за концерта на Дейвид Гарет влизат в предварителна продажба за членовете на Fest Club на 24 октомври и в основна продажба на 25 октомври в мрежата на tickestation.bg и са на цени от 160 до 300 лв.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…