Фестивалът ФАРА 2017 с лекционна и уъркшоп програма на световно ниво

Стартира 18-тото издание на ФАРА2017 - Фестивал на Българската асоциация на комуникационните агенции. Тазгодишното му издание е в партньорство с фондация „Пловдив 2019“ и ще се проведе от 15 до 17 юни в Дом на културата "Борис Христов".

Във фестивала участват водещите рекламни агенции в България. ФАРА е най-мащабното събитие на рекламния бранш в България. На него индустрията показва добрите проекти за годината и “сверява часовника си”, обменяйки опит и идеи. Именно затова, тазгодишното издание на ФАРА е посветено на темата “Пресечни точки”. Фестивалът е не само състезание, но и пресечна точка на бизнес и въображение, лекция и диалог, опитни и начинаещи.

От миналата година ФАРА все повече засилва своята лекторска и уъркшоп част, като тази година програмата е още по-наситена с международни лектори, които ще покажат различна перспектива за настоящето и бъдещето на комуникациите.

Специално за пловдивските творци организаторите са предвидили панел на тема: „Къде отиде рекламата? - Рекламата от миналото и рекламата сега. Традиционна vs. нестандартна комуникация. Обмяна на опит и дискусия на кампании от България и чужбина“. За повече информация за участие в панела последвайте линка:  http://bit.ly/2qX6Cp2

В програмата на 18-тото издание е включена и открита изложба на художествени творби на автори, които работят в рекламни и комуникационни агенции в България. Изложбата ще се състои в Градската Художествена Галерия в Пловдив и ще бъде отворена за посетители от 16-ти до 28-ми юни. Официалното й откриване ще бъде на 16-ти юни от 19,00 часа.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…