Всички присъстващи деца ще могат да се включат в безплатна творческа работилница

Екипът на предаването „Ася в страната на талантите“ ви кани „Да посрещнем ваканцията с песен!“. Събитието ще се проведе на 17.06.2016 г., от 10.30 часа, в централната част на Цар Симеоновата градина, с участието на много деца и млади таланти от Пловдив, и е посветено на края на учебната година.

Със специалното участие на Балет Електра Junior, с ръководител Margarita Veselinova и Танцова Школа Терпсихора, с ръководител Цветомира Гълъбова.. И още - солисти от Арт войс център, с вокален пудагог Руми Иванова; вокални изпълнител на Ева Палакова; фолклорна група "Жарава", с ръководител Таня Ангелова, ДВГ "Пеещите котенца", вокален педагог Невена Кючукова; СК 'Енерджи", с ръководители Екатерина Петкова и Милена Тодорова.

Всички присъстващи деца ще могат да се включат в безплатна творческа работилница, където ще рисуват с различни материали.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…