СмехоТерапията е оздравителна програма, която включва в себе си Смях + Терапия - комплексна работа със здравето на човека. Всеки ден по време на курса се работи на всички нива - ментално, емоционално и физическо, за да се махнат причините за болестта, а не следствията.

Нито един курс по СмехоТерапия не се повтаря, дори и упражненията да са различни, тъй като начинът, по който се провежда занятието, зависи от групата. Защото всеки път на курса идват различни хора, за които се осигурява индивидуален подход.

Важното е всеки човек на курса да намери своя път към здравето, щастието и любовта!

В основата на оздравителната програма стоят методиката на д-р Бейтс за възстановяване на зрението, смехотерапията на Казънс и източни методики от Индия, Китай и Тибет. От една страна е мъдростта на Изтока, от друга – научният подход на Запада.

Продължителност: 5 поредни дни по 3,5 часа.

Записване на тел 0888 708294, зала Талантино и приятели, ул.Парчевич.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…