Уроците в Пловдив стартираха в събота и в рамките на 9 дни пловдивчани ще имат възможността да се запознаят с уникалната методика за оздравяване на световноизвестния учен акад. Мирзакарим Норбеков и да засилят имунитета си в навечерието на зимния период.

Системата на узбекския изследовател е събрала най-ефективните упражнения за възстановяване на физическото здраве и душевното равновесие на човека. В продължение на 9-дневно обучение курсистите задействат процеси на балансиране на дихателна система, опорно-двигателен апарат и зрение, както ендокринната и кръвоносната система. Резултатите се получават още в първите дни на курса, като всеки самостоятелно може да въведе хармония в своето тяло. В подкрепа се включва естествената способност за самовъзстановяване – премахвайки причината, организмът сам се справя с проблемите.

На първо оздравително ниво по системата на акад. Норбеков се отстраняват причини за заболяванията в кратки срокове, като възстановяване гъвкавостта на гръбнака, стартиране на механизма за очистване на организма и на контрола на емоциите, нормализиране функциите на щитовидна жлеза и на половата система. Резултати се получават чрез усвояване на техники за безконтактен автомасаж на вътрешните органи, гимнастика за стави, практики за възстановяване на зрението и вътрешните органи и др.

В методиката си Мирзакарим Норбеков обединява древни знания за природната способност на всеки един от нас да управлява тялото си, да активизира вътрешните резерви на организма и ги съчетава с най-добрите постижения на съвременната наука. Методиката няма аналог в света и е защитена с 18 патента! Повече от 2 милиона са хората по света, преминали курсовете и получили резултат, като са излекували хронични заболявания, възвръщат зрението си и повишават качеството си на живот. Системата на Норбеков работи и за личностно развитие и постигане на цели. Уникалната методика повече от 15 години помага на хората в България да разрешат здравословните си проблеми и да получат емоционална хармония.

Специално за старта на обучението в Пловдив идва треньорът по личностно развитие   д-р Гузал Тажибаева. Повече от 18 години тя е един от водещите преподаватели по тази методика, а неин личен наставник е Мирзакарим Норбеков.

Оздравителното ниво по Системата на акад. Норбеков в Пловдив ще се проведе от 14 до 22 октомври 2017 г. от 18 до 22 часа в конферентната зала на хотел „Реал“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…