Обучението е концентрирано върху това как и защо се разболяваме и как да разчитаме сигналите на тялото. AnalysingMinds организира нов работен тренинг –същност на психосоматиката, сигналите, които тялото ни изпраща и коренът на болестта. Платформата е концентрирана в изследването на съзнанието, способностите на мозъка, човешкото поведение и психосоматичната динамика на човешкото тяло. Нашата мисия е да подпомогнем преоткриването, комуникацията и прилагането на психологическия опит в полза на обществото, с цел подобряване живота на хората.

Тренингът е подходящ за: психолози, студенти, медицински работници, лекари, хомеопати, социални работници, медицински лица, фармацевти, психотерапевти, психиатри, както и обучаващи се в тези направления и др. Обучението ще се проведе в рамките на един уикенд в студио ВиБоАспект, цената е 100 лв. Всеки модул ще се води от обучени специалисти в областта Обучението включва кратка лекционна част към всеки модул, работни материали, примери от практиката и работа в малки групи с цел изграждане на умения. Участниците в групата ще имат възможност да получат психотерапевтични насоки за конкретни заболявания, както и възможните за тях причини. Преминалите обучението ще бъдат допуснати до допълнителни модули за всяка система в човешкото тяло, както и „Методи за работа при психосоматични заболявания“, в които освен методи за работа ще разгледаме и ключовите въпроси, които всяка болест ни задава с появата си, както и етичният кодекс за консултиране.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…