Обучението е концентрирано върху това как и защо се разболяваме и как да разчитаме сигналите на тялото. AnalysingMinds организира нов работен тренинг –същност на психосоматиката, сигналите, които тялото ни изпраща и коренът на болестта. Платформата е концентрирана в изследването на съзнанието, способностите на мозъка, човешкото поведение и психосоматичната динамика на човешкото тяло. Нашата мисия е да подпомогнем преоткриването, комуникацията и прилагането на психологическия опит в полза на обществото, с цел подобряване живота на хората.

Тренингът е подходящ за: психолози, студенти, медицински работници, лекари, хомеопати, социални работници, медицински лица, фармацевти, психотерапевти, психиатри, както и обучаващи се в тези направления и др. Обучението ще се проведе в рамките на един уикенд в студио ВиБоАспект, цената е 100 лв. Всеки модул ще се води от обучени специалисти в областта Обучението включва кратка лекционна част към всеки модул, работни материали, примери от практиката и работа в малки групи с цел изграждане на умения. Участниците в групата ще имат възможност да получат психотерапевтични насоки за конкретни заболявания, както и възможните за тях причини. Преминалите обучението ще бъдат допуснати до допълнителни модули за всяка система в човешкото тяло, както и „Методи за работа при психосоматични заболявания“, в които освен методи за работа ще разгледаме и ключовите въпроси, които всяка болест ни задава с появата си, както и етичният кодекс за консултиране.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…