Кизомба е нов начин на общуване ... чрез танц!

Заповядайте на интензивни съботни семинари по Кизомба два пъти месечно в Пловдив!

Под звуците на романтична Кизомба музика ще ви разкрием някои аспекти в общуването между мъжете и жените, които много често изразяват повече отколкото думите. Прегръдката, една от най-старите форми на общуване между хората, е в основата на Кизомба и именно поради това този танц предоставя на хората нов начин на общуване помежду им.

Kizomba Maniacs е идея за това как можем да подобрим качеството си на живот във всички аспекти като за целта използваме танца Кизомба. Кизомба не е просто танц - това е философия за това как да се усъвършенстваме, да се преборим с егото си, с притесненията и емоциите си, да се доверим и допуснем друго човешко същество до себе си и да му позволим от непознат да се превърне в приятел в рамките на една песен време.

Танцувайки, се учим да бъдем по-успешни и в работата, и в личния живот, и в общуването с противоположния пол. Кизомба ни помага да развием у себе си неподозирани качества. Тя ни дава възможност да се запознаем с много енергични, весели и положителни хора, които се наслаждават на всеки миг, споделен с други хора под звуците на нежната музика Кизомба.

Kizomba Maniac е сред първите в света танцови Кизомба трупи. С над 50 изпълнения на сцена за близо 3 години, изпълняваме авторски и чужди хореографии, създадени специално за нас от международни звезди.

17,30 ч. ул. Васил Соколов 2.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…