Кизомба е нов начин на общуване ... чрез танц!

Заповядайте на интензивни съботни семинари по Кизомба два пъти месечно в Пловдив!

Под звуците на романтична Кизомба музика ще ви разкрием някои аспекти в общуването между мъжете и жените, които много често изразяват повече отколкото думите. Прегръдката, една от най-старите форми на общуване между хората, е в основата на Кизомба и именно поради това този танц предоставя на хората нов начин на общуване помежду им.

Kizomba Maniacs е идея за това как можем да подобрим качеството си на живот във всички аспекти като за целта използваме танца Кизомба. Кизомба не е просто танц - това е философия за това как да се усъвършенстваме, да се преборим с егото си, с притесненията и емоциите си, да се доверим и допуснем друго човешко същество до себе си и да му позволим от непознат да се превърне в приятел в рамките на една песен време.

Танцувайки, се учим да бъдем по-успешни и в работата, и в личния живот, и в общуването с противоположния пол. Кизомба ни помага да развием у себе си неподозирани качества. Тя ни дава възможност да се запознаем с много енергични, весели и положителни хора, които се наслаждават на всеки миг, споделен с други хора под звуците на нежната музика Кизомба.

Kizomba Maniac е сред първите в света танцови Кизомба трупи. С над 50 изпълнения на сцена за близо 3 години, изпълняваме авторски и чужди хореографии, създадени специално за нас от международни звезди.

17,30 ч. ул. Васил Соколов 2.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…