Една от най-успешните програми на Музикалния театър – „Кикот”, ще гостува в Пловдив на 2 юни от 21 часа в кино „Орфей”. Концерт-спектакълът се осъществява съвместно с оркестъра на Опера Пловдив. Балет и солисти на софийската оперета ще представят забавни сцени от „Царицата на чардаша”, „Графиня Марица”, Циганска любов”  и „Прилепът”.  Публиката ще се залива от смях с Поликсена, Боздугански и Терзийска от  мюзикъла „Службогонци” на П. Хаджиев, както и с Баба Куна и Дядо Ноко от „Фалшификатори” на Д. Вълчев. Разнообразната проргама включва и атрактивни моменти от „Евита”, „Страната на усмивките” и „Йосиф” на Уебър.

„Кикот” бе премиерно представен в София за Деня на хумора и сатирата и в него участват солистите Марияна Арсенова, Станимира Василева, Светлана Иванова, Людмила Козарева, Валентина Корчакова, Еделина Кънева, Катерина Тупарова, Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Стефан Петков, Денко Проданов, Христо Сарафов, Богомил Спиров, Юлия Маринова заедно с балета на Музикалния театър.Режисурата е на Александър Мутафчийски, а диригент е Юли Дамянов.

Билети за „Кикот” продават на касата на Концертна зала и в Билетен център пред Общината. Спектакълът  включен в панорама на комедиите „Завеса под звездите” в лятно кино „Орфей”. При дъжд спектакълът ще се премести в Концертна зала.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…