Print this page

Спектакълът "Bakuon – Легенда за ритъма на сърцето" взривява Колодрума на 26 октомври

Феноменалните японски барабанисти YAMATO идват за първи път в Пловдив. Шоуто им на 26 октомври в Колодрума е част от музикалния форум ‘SOUNDS OF THE AGES 2016’, който тази година се разширява и извън Античния театър.  

YAMATO ще излязат на сцената с най-новата си програма - Bakuon – Легенда за ритъма на сърцето.  Билети с цени от 20, 30 и 40 лв (вижте схемата) вече се продават в системата на Eventim.bg. В деня на концерта ще бъдат по 25, 35 и 45 лв. Деца до 7 години влизат без билет, но без право на място.

Пловдив ще е една от спирките в рамките на световното турне на  невероятните японски изпълнители. Повече от 20 години те радват хората по света и ги заразяват със своята вдъхновяваща енергия и силен дух. Ритъмът на тайко барабаните е ритъмът на нашето сърце - в това дълбоко вярват барабанистите от Ямато и всеки човек, посетил техен концерт е усетил сетивно това твърдение. Тези завладяващи барабанисти  са изнесли над 2700 представления в 57 страни от целия свят.

    

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…