Китаро-мандолинен оркестър от Сандански свири заедно с пловдивските си колеги

Инициативата за изнасяне на безплатни класически и джаз концерти на открито, която община Пловдив възроди продължава и през следващите месеци. Всеки уикенд по предварително обявен график в Цар-Симеоновата градина, пловдивчани и гости на града ще имат възможност да се насладят на изпълненията на популярни и обичани оркестри и формации - Оркестър на Държавна опера Пловдив, Духов оркестър-Пловдив, Биг Бенд-Пловдив, Арт Войс Център, таланти от НУМТИ  „Добрин Петков“ и даровити пловдивчани, с кариера у нас и в чужбина, които ще свирят класически произведения, евъргрийни, джаз и други.

През месец юли, в програмата ще се включи Китаро-мандолинен оркестър от гр. Сандански. Военният духов оркестър ще изнесе концерти през юли и през август.

В събота, точно от 19:30 часа, ще имате възможността да чуете Духов оркестър Пловдив точно до Виенския павилион, а в неделя на същото място и по същото време, пловдивчани и гостите на града ще имат възможността да се насладят на Aрт Войс Център и Биг Бенд Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…