Искам да видя Античния театър, пожела си последната солистка на легендарната група

Тази вечер в Дома на Културата се събират няколко гласа с десетки октави в Коледен концерт на Красимир Аврамов


Човекът глас Красимир Аврамов ще представи шоу концерт тази вечер в Пловдив, преди да замине за турнетата си в Сащ и Русия. С него на сцената ще се качат Калин Жечев - пиано, и Вълчан Вълчанов - обой.

Зрителите ще могат да се насладят на огнено шоу и хореография, изпълнена от балет "Веда джуниър", а гост-изпълнителите в този концерт са специалната изненада за публиката.

Руската оперна певица Галина Коротаева, която завладя сърцата на пловдивската публика по време на концерта за 60-годишнината на Альоша, отново пристигна от Екатерининбург. „Ще изпеем за вас с Красимир Аврамов нашите дуети, а аз ще изпълня за първи път новата си българска песен, написана от мен по стихове на талантливата поетеса и прекрасен човек Искра Енева“, разказа пред репортера ни Галина, която е влюбена в Пловдив.

Силвия Медзаноте, последната солистка на легендарната група "Матия Бадзар", е другата изненада гост-изпълнител. Певицата с диапазон от 4 октави разказва пред impressio за запознанството си с Човека глас. „В последно време работя заедно с композитора и продуцент маестро Пино Маркучи, по един международен проект. Целта на този проект са дуети с различни певци от други държави. Маестро Маркучи ме запозна с Красимир, аз чух неговия невероятен глас и в мен нямаше никакво колебание - идеята да пеем заедно се роди спонтанно. В момента избираме кои са най-подходящите песни за нас двамата, за да съберем нашите гласове - моят и неговият.“

Знойната италианка е пожелала да види Античния театър.

Концертът е на 12 декември от 19:00 часа в зрителна зала в Дом на културата "Борис Христов".

Билети на касата в ГДК "Борис Христов".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…