„Куфарчето“ в Мол Пловдив и касата на Драмичния театър ще работят специално за почитателите на „Сцена на кръстопът“ от днес. 

Любителите на театралното изкуство ще могат да си закупят билети на място, съобщиха организаторите на фестивала.  Специално за тях касата на театъра ще отвори врати в 10 часа, а час по-късно ще заработи и „Куфарчето“.

Тазгодишното издание на „Сцена на кръстопът“ ще предложи на публиката селекция от най-добрите театрални представления на националната ни сцена. Форумът ще бъде открит тържествено на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър със спектакъла „Ромео и Жулиета“ на балет „Арабеск“. 

До 24 септември, когато ще  закрием фестивала с една специална вечер за юбилея на основателя на „Сцената“ проф. Стефан Данаилов, ще видим спектакли на Народния театър, театър Българска армия, Сатиричния театър, театър „Азарян“ в НДК, Малък градски театър „Зад канала“, Младежкия театър, театър „София“, Театър 199, Хасковския, Плевенския и Бургаския театри. Ще посрещнем гостите от Националния академичен драматичен театър „М. Занковецка“ от Украйна. Подборът от представления ще ни срещне с всички най-високи постижения на българската сцена, разказват от екипа на проф. Данаилов.

Цялата програма почитателите на театралното изкуство могат да намерят на фестивалния сайт.

Продължава и електронната продажба на билети през платформата на Пловдивския драматичен театър .

Ще се радваме да се срещнем с вас, приятели, които дълги години с любов и отношение правите фестивала „Сцена на кръстопът“ най-голямото театрално събитие на Пловдив. Обещаваме ви, че и 22-ото издание от 11 до 24 септември ще ви достави наслада, казаха организаторите.

И тази година форумът получава важната подкрепа на Министерство на културата и община Пловдив,  както и меценатското семейство – „Роза Импекс“ (главен спонсор), КЦМ 2000 груп, Kabile, “Маи-груп“ ЕООД, „Атаро Клима“, „Димитър Маджаров“ и „Ондулин“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…