Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach - авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев

Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив - от титаничните провали може да се роди голямо изкуство.

"Титанично" - музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.
Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край.
В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер, ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.
Да си купиш билет за Титаник се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко.

ТИТАНИЧНО Театър "КРИЛЕ" музикален спектакъл на Милица Гладнишка по текст на: Петя Русева и Мария Моева. Постановка: Мария Моева Костюми: Сърджан Кръстевски Тромпет - Михаил Йосифов Пиано - Васил Спасов Контрабасист - Борис Таслев Барабани - Атанас Попов 23.02.2019г 19часа ДК "Борис Христов: за информация: 0894611188 Билети на каса "МаскАрт" в Дом на култура "Борис Христов".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…