Здрава Каменова с обръщение към пловдивската публика за най-новото си шоу „Още една жена каза“ - ВИДЕО

Двете талантливи фурии Здрава Каменова и Вяра Пантелеева ще поведат зрителите с много смях в света на артисти, сценаристи и певци. И като израз на обич към Пловдивската публика, в спектакъла ще се включи като специален гост и  единствената професионална актриса от ромски произход у нас – Наталия Цекова. Тя ще допълни шоуто с абсурдни и  много смешни истории от нейния пъстър като калейдоскоп свят.  

 

Здрава Каменова, позната и  като сценарист на български сериали разказва с много образност сюжети и случки от процеса „зад кадър“, а Вяра Пантелеева, солистка в джаз - формацията в предаването „Нощни птици“ по БНТ  допълва весели и абсурдни случки от живота на певиците.

Как се пише обява за изгубен котарак в стил турски сериал, колко луди амбициозни майки могат да се съберат в една музикална школа, как се оцелява след тайфун в Южна Корея са само част от темите, по които двете талантливи фурии ще Ви осветлят.

А как в живота всичко е песен и върви ръка за ръка и с радост, и с тъга, ще Ви докаже Наталия Цекова.

Публиката си тръгва окрилена от  великолепната музика, която се лее от сцената. Удобните обувки са задължителни за танцуване! Не пропускайте да си подарите тази емоция!

Билетите са в продажба на касата пред общината м Пловдив, в мрежата на Евентим и в Грабо.

В понеделник, 29 август от 20 часа, Лятно кино „Орфей“

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…