Наслаждавайки се на хубавото кафе в Капана, музикантите от чешкия ансамбъл „Гаудеамус“ надписват картички с красиви гледки от града на тепетата. Тук са само от един ден, но Пловдив много им харесва, въпреки че са очаквали слънце. Летният дъжд обаче не им попречи да се разходят из центъра.

  

Музикантите са останали много впечатлени от Стария град и от изпълненията на ансамблите снощи. Вместо да отнесат сувенири вкъщи, те решиха да изпратят картички на приятелите и семейството си. „По-лично е да изпратиш картичка, показва отношение към хората, които обичаш,“ коментираха, докато ги надписваха на по чаша кафе в квартала на творческите индустрии. „А и баба и дядо нямат смартфон.“

 


 

„Много ни харесва кафето тук, а по-късно смятаме да опитаме бирата,“ добавиха още чешките артисти, на чието изпълнение ще можете да се насладите тази вечер на Античния театър.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…