Фестивалът Капана Фест финансира изработването и монтирането на 30 метални съда в квартала

Капана се обзаведе с нови кошчета за боклук. Общо 30 метални съда ще бъдат разположени в най-посещаваната градска зона по инициатива на организаторите на  Капана Фест. Поредното издание на събитието, провело се този уикенд, се състоя под надслов „Наследството”, а малките контейнери за смет са само част от акцентите в тази посока. Основните са новите графити и  озеленяването на част от улица „Абаджийска”, в зоната над писоарите, където ляха посадени дузина дръвчета.

 

Първите няколко кошчета вече са разположени край Ядрото в сърцето на Капана. Те са със специфична декорация и логото на Капана Фест. Фестивалът финансира изработването и поставянето им в определени части от квартала.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…