Актьорите от пътуващите театри се разхладиха с бира след шествието по паважа в Квартала на творческите индустрии

Пътуващите актьори от Колектив „Бараката“ оцветиха обяда на айлякчиите в Капана. Групата от лагера на Гребната база е част от проект „Пловдив Каравана“ в програмата на Пловдив – Европейска столица на културата – 2019, който събра 200 международни артисти от 15 пътуващи трупи в три творчески лагера в Пловдив.

Участници в колектив Бараката са пътуващи актьори от 6 трупи: Bronca, Entre Deux Averses, Famille Walili, Maraudeurs et Compagnie, Mini art Festival Sofia и Cirkus Tvaers. Повечето са от Франция, но има две групи от Белгия и Швеция.

В петък те обиколиха Квартала на творческите индустрии, раздавайки програмата на трупата.

Тук се чувстваме като у дома си, сподели Жозефа.

Пловдив е невероятен, пълен с енергия, история и прекрасни усмихнати хора, смятат актьорите, които тази вечер отварят в 18 часа вратите на лагера си за пловдивчани. Мястото е на Гребната база, между Хангарите и Спортния комплекс на УХТ.

 

 

След шоуто по паважа дамите от Баката се проявиха като истински французойки и се залепиха на витрината с най-изящните рокли в Капана.

Актьорите от пътуващите театри се разхладиха с бира, след шествието по паважа в Квартала на творческите индустрии, като седнаха в култовия бар за крафт бира „Котка и мишка“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…