6 златни медала за български фотографи на Фото салон 2017

35 кадъра на роди таланти бяха отличени сред  4979 снимки от целия свят

Пловдивският фотограф Любомир Аргиров получи почетна диплома

Фото салон Пловдив се превърна в едно от най-очакваните събития във фотографските страни не само у нас, но и по света. Това бе доказано по броя на участниците и кандидатстващите кадри за престижните награди.  4979 фотографии от целия свят пристигнаха у нас, за да се наредят на опашката с надежда, че ще бъдат наградени с медал или диплома. Общо 388 майстори на обектива изпратиха своите работи на журито, като 150 от получените снимки бяха изложени в петък вечер в Дружеството на пловдивските художници, когато се състоя и официалното награждаване.

Макар невероятните горещини, които застигнаха града под тепетата през последните няколко дни, това не попречи на любители и професионалисти да присъстват на събитието. Много от участниците, заедно със свои близки и приятели, посетиха откриването на фотографската изложба, която демонстрира що е то висш пилотаж във фотографията. Един от официалните гости на Фото салон Пловдив 2017 бе новият зам.-кмет по културата Александър Държиков, които награди пловдивският фотограф Любомир Аргиров с почетна диплома.

Ако не сте успели да присъствате на откриването, можете да посетите изложбата до 15-ти юли.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…