Аз съм Ирина. Моят свят е изкуство, творчество и красота. Моден дизайнер, учител с дългогодишна успешна практика.

Любовта към детето, за мен, е водеща сила. Онази истинската, която те кара с часове да съзерцаваш малката ръчичка, която по свой начин държи четката. Очичките, които любопитно те поглеждат, за да получат подкрепа, за това, дали се справят, с това, да случват своето вълшебство.

С моя помощ децата ще имат възможността да се докоснат до дълбините на различните видове изкуства, ще успеят да оформят стила си, такъв какъвто, единствен и неповторим е заложен в тях. Ще научат много, ще развият креативност и способност да виждат и анализират това, което повечето хора не виждат.

Темата през останалата част от лятото ще бъде "Лятна забавачница". Необходими материали: акварелни бои, четки, съд за вода тънкописец . Заповядайте в 11.30 часа в Център за изкуства и себепознание "Пълдин АРТ Клуб" Цената за два астрономически часа е 10лв. :)

Телефони за записване и допълнителна информация:
Ирина- 0889/ 12 04 50
Мария- 0886/ 53 52 61

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…