Със събраните средства купуват храна и учебни пособия за децата от „Олга Скобелева“

Благотворителен базар, който се провежда под надслов „Ела, купи и на децата в нужда помогни!“ събра десетки хора с добри сърца в квартала на творческите индустрии Капана. Самия базар се провежда в култовата за квартала бирария „Котка и Мишка“, а още минути след началото на базара, десетки хора дойдоха, за да си купят авторско бижу, дреха или аксесоар и едновременно да помогнат на децата от дома „Олга Скобелева“.

Инициатори на самия базар са добре познатите млади актьори от пловдивската Драма Радина Думанян, Патриция Пъндева и Тодор Дърлянов. Те обединиха няколко бутикови ателиета, които продават авторските си работи в „Котка и Мишка“, а със събраните средства ще бъдат закупени храна, лакомства или учебни пособия на децата Комплекс за социални услуги „Олга Скобелева“.

Разнообразието от стоки е огромно. Можете да се сдобиете с нова дреха, чанта с грамофонни плочи, бижута, аксесоари и какво ли още не красиви неща. Самият базар ще продължи до 18:30 днес. Заповядайте, за да помогнем заедно на децата в нужда!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…