Творците са състрадателни и с яростен жар откриват красота в почти всичко на тази земя – не ви ли звучи като добър улов?

Все пак, как един подобен индивид би могъл да убеди когото и да било, че под пластовете боя, безсънни нощи, лудите работни истории за клиенти с лош вкус и най-вече – ужасният стереотип, че творците са мрачни хора, че именно тези хора са перфектните създания за една връзка? Е, тук се намесваме ние! Заповядайте цели ДЕСЕТ причини защо да се срещате с творец, би било най-добрата идея в живота ви.

 

1.Те са страстни.

Всички знаем, че апатичните връзки са меко казано скучни. Именно заради липсата на радостни моменти, повечето от тях завършват с раздяла. Вероятно фактът, че творците винаги търсят вдъхновение или търсят с кого да споделят красотата на ежедневието, ги прави толкова страстни натури. Докато си във връзка с подобен тип човек, обещаваме, че ще забравиш какво е това да ти липсва страст, светлина и любов. Творците са препълнени с тези неща ( и са винаги готови да ги споделят със своята половинка).

2.Те са умни!

Паралелно с чувството си за хумор и добрия външен вид, интелектът застава гордо на върха, когато става въпрос за желани качества в една половинка. Творците се занимават с безбройни неща. Те трябва по цял ден да разрешават проблеми – от претенциозни клиенти до поправянето на творба, която тотално е разбила представите за завършен вид. Ако се срещате с творец, то можете да бъдете сигурни, че до вас не стои  някой глупчо.

3.Ще бъдеш тяхна муза и ще виждаш отражението си в техните творби.

"Ако писател се влюби в теб, ще се превърнеш в безсмъртна. Ще бъдеш неволното вдъхновение на цял хаос от разпиляно мастило.” – това не е просто цитат, а факт и не се отнася само за писателите. Вие ще сте безсмъртни в запълнени от цветове платна, във филми и фотографии. Всеки творец мечтае за своята муза, която да му дава вдъхновение във всеки един миг – представяте ли си точни вие да сте това? Нищо чудно пък артистичната ви половинка, да се превърне в музата на вашата усмивка.

4.За тях часовникът не съществува.

Добре де,някои хора обичат да работят от 9 до 5, от понеделник до петък и да имат подреден до секундите график. Не и артистите! Ако се срещате с творец, то подгответе се понеделниците ви да се превръщат в петъци, от време на време, а нощите в дни. Те са хората, които ще ви изведат на разходка в три след полунощ, просто защото е красиво. 

Все пак знаем, че не всички обичаме да се гушкаме с любимите си 24/7, така че творецът е перфектен в този случай! Той има нужда от своето време да създава и твори, така че вие ще си имате времето да четете книги, да излизате с приятели, да си вършите вашите задачи или каквото ви е на душа легнало.

5. Те  винаги имат забавни истории. 

Независимо дали работят в галерия или фирма, творците винаги се сблъскват с доста нелепи ситуации. Налага им се да се сблъскват с упоритото ( и доста често погрешно) мнение на клиента, хора с изключително лош вкус или ужасяващи критици, които никой не знае от къде са се пръкнали.

Макар и някои от тези ситуации да са тежки за твореца, то ако вие сте един добър слушател, може цялата история да завърши с вас двамата, разплакани от смях.

6. Няма по-добри в играта на Асоциации от тях.

Може да не ви звучи като нещо важно, но повярвайте ми, всичките ви приятели ще ви завидят.

Събирате се вие цялата дружина някоя вечер и решавате да си припомните детството с игра на асоциации. Да, но нали се сещате, че нищо на този свят не може да се мери с въображението и креативността на твореца, така че още в началото на играта може да си вземете златния медал.

7. Има грамадна вероятност да видите целия свят.

Повечето творци обичат номадския начин на живот, а ако вие сте половинката на подобен човек, то пригответе си в раничката само най-необходимите неща. Очакват ви безброй пътешествия до мечтаните дестинации или до държави, чието име не може да произнесете от първия път. Да живееш, пътувайки, не винаги е лесно, но с правилния човек до теб би било сбъдната мечта. Помислете – кой не би желал да обиколи света с любовта на живота си?

8. За креативността им няма рамки.

Нужно ли ви е обяснение за това? Да кажем, че сладки бележки, оставени на произволни места из апартамента, букети, сладкиши, подаръци и танци под дъжда са едва капка в морето от любовта на един творец.

9. Те са безумно сръчни.

Да си го кажем – някои от нас дори не могат да държат молив, химикал или четка правилно, камо ли да създадем шедьовър. Той или тя е изключително талантлив, а това безспорно е секси. Отделете нужното време да оцените техните умения, да ги поздравявате и подкрепяте в отглеждането на творенията им. Обзалагаме се, че те биха направили абсолютно същото и за вас!

10.   От творците по-добри няма!

Накрая, но не и на последно място: кой не би искал да се среща с творец?!? Те са страхотни! Да станеш професионален артист не е лека задача. Тези хора са преминали през дъжд и огън, за да заслужат мястото, на което се намират, а силите, които им трябват да го запазят, са още повече. Фактът, че любовта на живота ти създава красота на този свят, дори когато не е до вас, трябва да ви прави щастливи!

1 comment

  • Comment Link Да Да Мар 07, 2015

    Следващата статия: "110 причини ДА НЕ се срещаш с артист""!!!! :)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…