"MAN"

Изкуството не е само вдъхновяващи картини, красиви снимки или стойността музика. Понякога то е провокатор и често пъти се оказва катализатор  на нови идеи и промяна на обществото или средата, в която живеем. Такъв е и проектът на английския художник Стийв Кътс, който създава дигитални изображения, представящи едни от най-грозните моменти в съвремието ни.

След като решава да прекрати отношенията си с няколко големи компании, с които е работил, Кътс развива уменията си във визуалните изкуства. Фрйлансърът по професия, осмива модерния живот днес, че изключителни илюстрации, които на моменти биват направо брутални. В момента Стийв е аниматор и илюстратор в Лондон.

За първи път у нас името на илюстратора започна да се споменава около създаването на анимиран видеоклип, който провокира много хора да се замислят за опазването на околната среда. Три години по-късно ви показваме новия му проект с илюстрации, а като бонус, можете да видите и видеото в края на страницата.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…