Едва тридесет момчета са се явили на кастинга за главна мъжка роля в новия филм на Константин Божанов в театъра вчера. Героят е Павел – тийнейджър с романтична представа за живота и света. Неговата мечта е да стане ученик на кумира си – легендарният художник Арно, който обаче живее в изолация. Тъй като по-голямата част от действието се развива в чужбина, един от критериите е да говориш добър английски. Момчетата трябва да са подготвени сравнително добре и да са мотивирани да развиват езика си с британски акцент, обясни ни Александра Фучанска, която провеждаше кастинга.

От 2014 година от продуцентска къща Мирамар Филм правят мащабен кастинг из цялата страна и дори в Лондон. Фучанска сподели, че кастингът в Пловдив й е най-личен, защото тя самата е пловдивчанка и адски много би се радвала и гордяла ако точно от тук излезе главният герой. Издаде също така, че макар и притеснението на участниците, то има няколко много добри попадения, които със сигурност ще отидат и на втория кръг от кастинга.

 Ако все пак не се успели да се явите на кастинга – това не е последната ви възможност. Всеки, който желае може да изпрати снимки (портретни и в цял ръст) и кратка видео презентация като тази от живия кастинг: представяне – име, година на раждане, училище, интереси и хобита и за какво мечтаеш. Срокът за изпращане на материалите е 6 февруари на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…