Импровизираната скулптора измести снежния човек

Бяла мечка се появи тази сутрин край река Марица. Тя не е типичния представител на животните, а импровизирана скулптора, сътворена от неизвестно до момента лице. Човекът, създал снежното животно, добре е оформил лицето на мечката. На снимките ясно можете да видите очите, ушите и устата на мечето. Като допълнение, на главата му има поставена малка метална кофичка, която играе ролята на шапка.

Снежната фигура събра погледите на минувачите. Малки и големи с усмивка оглеждаха и снимаха снежното творчество, което измести типичната фигурна на снежен човек с морков за нос и въглени за копчета.

Някои от минувачите коментираха, че това си е истинско произведение на уличното изкуство и едва ли човекът, който го е направил е случаен. Най-вероятно е скулптор или художник, питаха се хората наоколо. Никой, обаче, не е видял кога точно се е появила бялата мечка. Беше си тук сутринта, от нищото се появи, заявиха хората в района. 

Най-голяма бе радостта на малчуганите, които се снимаха с мечето с шапка. Децата весело позираха в снега, заедно със своите родители и баби, и създадоха весело настроение в района.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…