Балетно студио „Буратино“ ще представи спектакъла „Парченца идеи“ в Дом на културата „Борис Христов“. Входът за представлението е свободен. Спектакълът ще се играе на 7 януари 2018 г., неделя, от 19 часа. 

Годината 2017-та за Балетно студио "Буратино" беше белязана с 50- годишнината от създаването на балетната школа и отличната организация, провеждане и домакинстване на поредния 10-ти юбилеен Международен детски балетен фестивал „С любов за танца“. 

На 7 януари от 19 часа  на сцената на ДК "Борис Христов" децата и учениците на Балетно студио "Буратино" ще представят "Парченца идеи" по музика на Шарл Гуно.  Хореографията е на доц. Желка Табакова и д-р Бонка Матова. Балетен педагог и художествен ръководител на студиото е Маша Иванова. Балетен корепетитор-Меглена Йорданова.

Това ще е поредния творчески разказ, в който децата ще преживеят и разкажат за щастието от  досега с балета. Изкуството, даващо пулс за живот, красота, хармония и себеизява. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…