Балетно студио „Буратино“ ще представи спектакъла „Парченца идеи“ в Дом на културата „Борис Христов“. Входът за представлението е свободен. Спектакълът ще се играе днес от 19 часа. 

Годината 2017-та за Балетно студио "Буратино" беше белязана с 50- годишнината от създаването на балетната школа и отличната организация, провеждане и домакинстване на поредния 10-ти юбилеен Международен детски балетен фестивал „С любов за танца“. 

На 7 януари от 19 часа  на сцената на ДК "Борис Христов" децата и учениците на Балетно студио "Буратино" ще представят "Парченца идеи" по музика на Шарл Гуно.  Хореографията е на доц. Желка Табакова и д-р Бонка Матова. Балетен педагог и художествен ръководител на студиото е Маша Иванова. Балетен корепетитор - Меглена Йорданова.

Това ще е поредния творчески разказ, в който децата ще преживеят и разкажат за щастието от  досега с балета. Изкуството, даващо пулс за живот, красота, хармония и себеизява.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…