Този уикенд в Пловдив ще играем Hearthstone, ще пием хубави коктейли и ще слушаме качествени диджей сетове или ще се научим сами да си ги миксираме

12 януари

HILLa/ KANAPE

Петък посрещаме Митко Хила (Димитър Александров) който е готов с нови сили и с нови песни да ни разтанцува и да ни разпие.

Клуб Канапе
22  часа

Група РЕВЮ live at VOID

Основоположниците на пънк - ню уейв музиката в България, група Ревю, ще посетят Club VOID, за да взривим предела на емоционалния си контрол.

Club VOID
Врати: 21 часа
Старт: 22 часа
Вход: 10 лв.

JavaBeer at Kotka & Mishka

Наближава моментът за първата Java бира за 2018-та. Ще се насладим на уникални бири и ще си говорим за най-голямата ни страст - Java! Всички са добре дошли - програмисти или просто Java фенове.

Нашите приятели от МенторМейт отново ще се погрижат за напитките и готините изненади, докато ние обсъждаме новостите в Java, завързваме нови контакти или просто споделяме технологичната си страст с хора като нас.

Не забравяйте да вземете доброто си настроение и….наздраве!

Котка и Мишка
19.30 часа

Джаз в Контрабаса

Николай Карагеоргиев (китара) и Мирослав Турийски (пиано) ще посвирят в петък вечер в бар Контрабас. В програмата: Джазът такъв, какъвто те си знаят - в дует и по приятелски.

Бар Контрабас
20.30 часа

Chill Vocal House Night w/ selector Iva

За финал на работната седмица Vintage House са ни подготвили едно релаксиращо пътешествие из вокалната house музика.

За доброто настроение и качествената селекция ще се погрижи Ива, чиято любов към музиката неминуемо се отразява в доброто настроение на всеки слушател.

Vintage House
21 часа

„Криворазбраната цивилизация“ - комедия по Добри Войников

Поредният нестандартен поглед за нещата от актьорите и екипа на куклено-драматичен театър Хенд. Стани пряк свидетел на сцени от самобитното ежедневие на българина през Възрожденската епоха, поднесени по интересен начин. Едно представление изпълнено с много щур хумор!

Театър Хенд
19.30 часа

И още от предложенията на гида Lost in Plovdiv вижте и изберете совето ТУК.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…