Фотографията се променя много бързо и това е валидно за почти цялата и история. В "теории за бъдещето на фотографията" Емануил Трейман ще ни разходи назад във времето, ще мине през настоящето и ще се съсредоточи върху бъдещето. Ще проследим някои непренебрежими тенденции в развитието на фотографията и ще поразсъждаваме как ще се развие тя в световен и локален мащаб. 

Как ще изглежда фотографията на бъдещето? И как ще изглежда професията на фотографа? 

Върху тези и много други въпроси, теории и хипотези ще говорим във вторник вечер в Пловдив в клуб "Отсреща" от 19 часа.

ЗА ЛЕКТОРА

Емануил Трейман е един от най-активните организатори на фотографски събития у нас. През последните 7 години е замесен в организирането на стотици изложби, лекции, фотопътешествия и много др. Сред по-известните инициативи, от които е бил част са: "Месец на фотографията", Фотоваканция и, разбира се, Клуб Фото Свят.

От скоро предлага и иновативни фотографски формати в личния си сайт: https://emanuiltreyman.com/

Вход: 10 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят.

Може да станете член по време на събитието.

За да се включите, молим да попълните регистрационната форма на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/teorii-za-badeshteto-na-fotografiata-s-emanuil-treyman/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…