На 27 февруари от 19 часа в Отсреща ще ви срещнем с един от най-успешните комерсиални фотографи в България. Темелко Темелков ще ни сподели своя опит в заснемането на портрети.

Вечерта ще ни срещне с някои от световните майстори на портрета.

Темелко ще сподели как той подхожда при снимането на портрети и „тънкостите“, които помагат в успешното изпълнение на тази задача.

Събитието е отворено за всички.

Вход: 10 лв./безплатно за членове на Клуб Фото Свят

Можете да станете член по време на събитието.

За да гарантираме вашето място и добрата организация на събитието, молим да попълните регистрационната форма на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/tankostite-na-dobria-portret-s-temelko-temelkov-plovdiv/

При засилен интерес, организаторите си запазват правото да променят локацията на събитието за по-доброто му провеждане.

ЗА ЛЕКТОРА
Темелко Темелков е един от най-активните и признати български фотографи, възпитаник на НАТФИЗ, носител на награди за модна фотография. Освен, че снима за някои от най-важните модни списания, той е автор и на рекламни и музикални клипове, както и оператор и режисьор на филми.

Темeлко има и няколко забележителни самостоятелни фотографски изложби. Сред тях са проектите The Doors of Sofia, Anima Animus и e-Motion.

Организатор е на единствения фотобазар в България - "Облик"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…