14 март, 19 часа
КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО
Вход свободен

Малко след празника на майката и жената искаме да погледнем на темата през различни обективи – отсъстващата майка, майката "по телефона", майката ангел хранител. Представяме ви, както винаги, три филма с три гледни точни, но (както винаги) не е нужно да избирате една от тях, достатъчно е само разбирате всяка от тях :)

СОЛЕНО И СЛАДКО
България, 12 мин.
реж. Поли Гюнчева
Участват: Асен Блатечки, Боян Арбов
Оператор: Ангел Балакчийски, Композитор: Мира Искърова
Продуцент: TARA TREE PICTURES
История за баща и неговия малък син, поставени в „необичайна” ситуация навръх Коледната нощ. Останали сами без майка и съпруга, двамата ще се опитат да празнуват и да открият отново пътя един към друг. Това е нощ на откровение и за двамата – как да излекуват душата и сърцето си и да намерят надеждата за тяхното семейство


MAIKA MI CALLING
България, 2015, 24 мин
Съдбите на двама братя, неспособни да говорят за проблемите в семейството им, техният баща пияница, недоволен от изборите, които е направил в живота си, дилър на наркотици с атрофирало чувство за истина и един таксиметров шофьор, борещ се за остатъка от своята човечност се преплитат за една нощ в София, България.
С участието на: Ивайло Драганов , Димитър Мартинов, Димитър Николов, Стефан Денолюбов, Богдан Казанджиев
Сценарий: Деян Барарев
Режисьор: Deyan Bararev
Оператор: Георги Маринов


ЛЮБОВ
България, 2015, 30 мин
Борис пристига при единствените живи роднини на своя загинал при злополука приятел, за да им предаде вещите му. В планинското село разбира, че бабата и дядото не знаят за смъртта на внука си. Борис остава за вечеря, колебаейки се какво да прави.
Сценарий: Симеон Венциславов
Режисьор: Боя Харизанова
Оператор: Виктор Роев Музика: Иво Игнатов
С участието на: Катерина Робова, Никола Пашов, Виктор Иванов
Продукция: Креатив бокс студио, НАТФИЗ Петър Харизанов


Проектът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събитие на града за 2017 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…