Книгата „Методът“ на Таня Бейрийска е естествено продължение на първата ѝ книга „Нокаут за МС (множествена склероза)“, издадена от издателство „Жанет 45“ през 2017 г.

И докато в първата книга Таня споделя със своите читатели за тежката си борба с коварната болест и уникалния ѝ метод на хранене, с който е успяла да стопира заболяването, втората ѝ книга е по-практична. В нея тя навлиза в детайли при описанието и обосновката на всички аспекти на метода й „Ключът към дълголетието“, като се е постарала да даде възможна примерна схема за неговото прилагане. Таня споделя и набор от множество различни готварски рецепти, които тя самата ползва до ден днешен, както и създадената от нея Пирамида на храненето, която дава нагледен пример кои храни са полезни и кои са забранени при МС и други дегенеративни заболявания.

Представянето ще започне в 18 часа в НБ "Иван Вазов".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…