„Преди да се превърнете в лидер, успехът е свързан с личностното ви израстване. Когато сте лидер, успехът е свързан с израстването на другите.“ – Джак Уелч

Да бъдеш лидер, това е да можеш да направиш така, че хората около теб да бъдат по- ефективни, като ги накараш да дадат най- доброто от себе си.
Нашето общество се нуждае от силни лидери, които да влияят, мотивират и вдъхновяват тези около тях, за да работят като екип и да постигнат общата цел.
Ела при нас, за да те вдъхновим да развиеш своите лидерски умения и да станеш този, който мотивира другите да бъдат една по- добра версия на себе си.

Семинарът “Млад лидер- как да вдъхновявам хората около мен” е за тези, които искат да си отговорят на следните въпроси:
• Как да вдъхновя приятелите, колегите и клиентите си?
• Как да продам себе си, своята концепция и своите ценности?
• Как да общувам с харизма и увереност?

Заповядайте в
Младежки център Пловдив в 18.30 часа на един по-различен семинар, в който важните сте вие и вашето бъдеще!

Цена за участие: 10 лв.

Резервирай своето място сега на:

https://goo.gl/ETAZLb

Местата са ограничени ❗
За лектора:
Стоян Тасев е консултант и лектор по продажби и преговори. През негови обучения са преминали над 1500 човека. Стилът му е непринуден, жив, с постоянна интеракция с публиката. Акцентът в неговите обучения е върху простите, незабавни решения и действието. Основен враг в неговата практика е скуката.
Лекторът въплъщава успеха с цената на собствени усилия. Ценността на неговите знания се крие в богатия му опит с продажбите, стартирал на съвсем ранна възраст.
Повече информация за лектора на: www.stoyantasev.com

Не пропускайте вдъхновяващата среща със Стоян Тасев в партньорство с Младежки център Пловдив!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…