Във вторник, на 15.05, Теодосий Спасов ще събере на сцената на Bee Bop Café фолклорната и джазовата си формация, които ще свирят по едно и също време.

ТЕОДОСИЙ СПАСОВ - кавал,вокал
ПЕЙО ПЕЕВ - гъдулка
НИКОЛАЙ КАРАГЕОРГИЕВ - китара
ИВАН ГЕОРГИЕВ - гайда
МИРОСЛАВ ТУРИЙСКИ - клавишни
ХРИСТИЯН ЦВЯТКОВ - китара
АЛЕКСАНДЪР ЛЕКОВ - бас
ГЕНАДИЙ РАШКОВ - тъпан
НАЧО ГОСПОДИНОВ - барабани

"От 10 години работя с Фолк квинтета, от 8 – с джазовата формация, а аз съм обединяващата фигура между тях. И за двете групи има нови пиеси, които да разучат, дори и за мен има една-две. Интересното е, че колеги от фолклорната група имат интерес към джаза и обратно, от джазовата група към фолклора. Всички музиканти поотделно са едни от водещите в момента, всеки от тях е израснал в свиренето си, има своя опит и ще бъде истинско удоволствие за публиката да ги види на една сцена. Това ще бъде една вълнуваща приятелска среща, общуване, в което всеки ще изрази своята музикална гледна точка"
Теодосий Спасов

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…