Щастието не е в трупането на богатство. Дори в един момент многото пари може да се окажат по-скоро бреме, отколкото причина да ни направят по-щастливи. Пари са ни нужни колкото да задоволят основните ни нужди, след което тяхното нарастване няма пряка връзка с нарастването на нашата удовлетвореност от живота. Нещата, които ни правят щастливи са взаимоотношенията ни с близките хора, хобитата ни, личните ни постижения, каузите, в които участваме и помагаме на другите. Но за да можем да се отдадем изцяло на любимите си неща, ние имаме нужда от:
1. Пари
2. Свободно време
Затова, за да постигнем това трайно щастие, към което се стремим, и да живеем живота на мечтите си, ние имаме крещяща нужда от финансов план, който да ни помогне:
1. Да осъзнаем колко точно пари ни трябват, за да можем цял живот да се отдадем на нещата, които ни карат да се чувстваме щастливи.
2. Да намерим начин как да си ги подсигурим.
По този начин няма да пропуснем нито миг от ценния си живот в трупане на излишно богатство.

Заповядайте на 15.05.2018 г. (вторник) от 18.00 ч. в залата на Лимакон ивент център, за да научите как да планирате и гарантирано да постигнете така желаната финансова свобода и живота, който искате!

Без общи приказки, без суха теория, само ясни, конкретни и практически стъпки, които да можете да приложите в живота си веднага.

Цената на обучението е 20 лв.

ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност: Ако след обучението прецените, че знанието, което сте получили не ви е полезно, не може да бъде приложено на практика и да подобри трайно живота ви, получавате парите си обратно.

Местата в залата са ограничени! Побързайте и запазете своето място на телефон 0876 171164 или се регистрирайте тук --> https://goo.gl/forms/ILiRhL3RooobypFa2

И за финал ще ви споделя една мисъл, която много ми хареса:
"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е като го създадеш."

Нямам търпение да се видим на обучението!

До скоро,
Миро Маринов

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…